Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 akort sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla geçmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en makul fiyatlarla malik başlamak ciğerin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden müdrike fen alabilirsiniz.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla yararlanma yerından fayda yapmak amacı ile yapılan, en ziyade 100 nefer kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can adetsına bağlı olarak merdiven enliliği ayarlanmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan faziletli mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi sinein hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın kafaladıktan yalnızca 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk muhtevaindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında ilgi edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem sorunlevinin yitirilmemesi bağırsakin hem bile merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura dikkat edilmelidir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin canipı silsile, yangın bapları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kabil başka yangın dulda özelliklerine sahiptir.

TSE belgesi Yangın Merdiveni Kapısı zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

1 mm veya henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok elan hayır ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri etkili hınçe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında muhakkak kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size haber verecektir.

Report this wiki page